Mind Your Body samarbejder med en række andre virksomheder. Se mere nedenfor og besøg dem gerne via deres links.

Lyngby Stressklinik

er beliggende i Lyngby og ønsker at hjælpe stressramte mennesker så bredt og effektivt som muligt. Derfor har Brian Brochstedt, der ejer klinikken, lavet samarbejde med flere dygtige behandlere i lokalområdet, her under altså Mind Your Body. Brian er uddannet stresscoach mm. og tror på det hele menneske og at det er vigtigt at inddrage kroppen i behandlingen af stress. Du kan læse mere om Lyngby Stressklinik her: www.lyngby-stressklinik.dk

Zenliv sundhedscenter

Er et sundhedshus med et rigt udvalg af behandlingsformer – blandt andet Body SDS hos Mind Your Body – og det er her jeg behandler og laver træning i det daglige. Besøg vores dejlige hus og mine dygtige kollegaer.

Læs mere om Zenliv her: www.zenliv.dk

Abakion

er et hastigt voksende Navision konsulenthus, der kan prale af at have papir på, at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Det sikrer de blandt andet ved at have Mind Your Body som virksomhedsbehandler tre gange om måneden. Find Abakion her: www.abakion.dk

Lyngby Badminton Klub

er en klub der formår at leve op til dens værdier, Respekt, Udvikling og sammenhold, og det ses tydeligt ved at klubben er trygt tilholdssted for næsten 300 børn og unge samt en masse voksne i alle aldre. LBK rummer både talenter, der spiller med om medaljer på højeste niveau og børn, der bare gerne vil hygge sig. Jeg kan i høj grad stå inde for værdierne og lægger selv med glæde børn til, og derfor har det været naturligt at indgå en samarbejdsaftale, hvor Mind Your Body sponsorerer klubben.
Find LBK her: www.lyngbybadminton.dk

Din kost & sundhed

er grundig og kompetent kostvejledning ved Rikke Høyer. Rikke har en baggrund i fysioterapi og stor erfaring med at arbejde med mange forskellige mennesketyper, vaner og tilgange. Du kan trygt bede Rikke om hjælp, hvis du gerne vil arbejde systematisk og grundigt med din kost.

Du kan finde Rikke på hendes hjemmeside her: www.dinkostogsundhed.dk 

Akupunkturmageriet

er drevet af Rebekka Simonsen, der er RAB-godkendt akupunktør i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM).

Rebekka er min nabo i Zenliv, og er en fantastisk sparringspartner i forhold til at forstå kroppen holistisk. Hun arbejder grundigt og systematisk og sammensætter altid en individuel behandling ud fra det samlede symptombillede, og jeg er altid meget tryg ved at sende mine klienter over forbi hende, hvis der er behov for det.

Du kan læse mere om Rebekka og hvordan hun kan hjælpe dig her: www.akupunkturmageriet.dk