Vi er pt uden en træningssal til vores Body SDS grundtræning. Vi vil opdatere siden her samt kommunikere ud på mail og facebook, så snart der er nyt!


Klippekort til 10 træninger: 1.200 kr.

Gratis prøvetime til træningen xxxdag aften  kan du tilmelde dig på sms eller mail: 51 94 49 07/ behandling@tokehougaard.dk. Skriv navn og hvilken dag du ønsker at komme.

Betal via mobilepay eller bankoverførsel. Du får oprettet et elektronisk klippekort første gang, du møder op til træning. Klippekortet skal bruges inden for 20 aktive uger – det vil sige at uger med aflyst træning og ferie selvfølgelig ikke tæller med.

Du kan du tilmelde dig ved at sende navn og e-mailadresse til 51 94 49 07 eller til behandling@tokehougaard.dk. Herefter vil du modtage en mail med info om træningen og betaling.

 

Body sds grundtræning

Body SDS grundtræning er et unikt træningssystem, der arbejder hele kroppen igennem med det formål at styrke og smidiggøre alle led og muskler. Når du dyrker Body SDS træning, vil du opleve en bedret koordinationsevne, øget kropsbevidsthed, mere ro i kroppen, større smidighed og ikke mindst vil du få mindsket gener og smerter i bevægeapparatet.

Træningen kan med stort udbytte dyrkes både uafhængigt af og i samspil med Body SDS behandlinger.

Træningen består af 3 dele: “de 7 faser”, der arbejder dybt ind alle kroppens ledgrupper, “de legende øvelser”, der bedrer kroppens grundlæggende koordinationsevne og endelig “US-øvelserne”, der forbedrer kroppens smidighed, der hvor den er begrænset og skaber nærvær.

Et par hurtige facts om grundtræningen

  • En Body SDS grundtræning tager mellem 105 og 120 minutter
  • Du træner i bare tæer og i fleksibelt træningstøj
  • Body SDS træningen vil udfordre dig på dine kropslige begrænsninger
  • Body SDS træningen har et stort fokus på åndedrættet
  • Body SDS træningen arbejder både med led og muskler og både med styrke, smidighed og retstilling

Jeg har et ugentlig hold, som du kan deltage på fleksibelt. Det ligger torsdag aften. Du kan deltage ved at købe et klippekort til 10 træninger.

Klippekort er en løsning til dig, som ikke kan afsætte en ugentlig aften på fast basis, og som derfor ønsker fleksibilitet i din træning. Du betaler kun for de gange du møder op, og du kan “nøjes med” at komme hver anden uge i gennemsnit uden at betale for træning, du ikke møder op til.

Træningstid

Torsdag kl 18.45-20.30

Passion og gode erfaringer med Body SDS grundtræning:

Træning og bevægelse har altid fyldt meget i mit liv. Jeg nyder at træne selv og at formidle glæden ved bevægelse til andre. Denne passion for kroppens muligheder har jeg med mig, når jeg behandler, og ikke mindst når jeg underviser i Body SDS grundtræning.

Gennem de sidste 3 år har jeg hyppigt trænet Body SDS grundtræning og har mærket, hvordan det har gjort en enorm forskel for min krop og mindsket mine begrænsninger. For mit eget vedkommende har det primært været lyskerne og hofterne, som er gået fra at være fuldstændig låste og fra at give mig gener i det daglige og i min træning, til nu er være fleksible og velfungerende. For andre udøvere er det helt andre problematikker og begrænsninger, som træningen åbner op for: rygproblemer, dårlige knæ, låste skuldre mm. Nedenfor kan du læse nogle personlige beretninger, om hvad træningen kan gøre.

Hold øje med min hjemmeside og min facebookside for nærmere info: mindyourbody på Facebook

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål!