En Body-SDS behandling er en kropsterapeutisk helhedsbehandling.

En behandling tager 55 minutter, og formålet er at behandle dine fysiske og følelsesmæssige udfordringer for at styrke dit helbred.

En behandling efter Body-SDS-principperne er både til dig, der har konkrete lidelser som smerter, sportsskader, stress, gigt, forstuvninger, piskesmæld, museskader, rygsmerter, nakkesmerter, fordøjelsesproblemer, nyre- og galdestenssmerter og andre lidelser.

Men det er også relevant for dig, der vil øge dit velvære, styrke din sundhed, udrense affaldsstoffer eller opretholde en stærk og skadesfri krop.

Således foregår en Body-SDS-behandling hos mig

Jeg hedder Toke Hougaard, og jeg er autoriseret Body-SDS-behandler i Lyngby. En behandling hos mig foregår typisk på følgende måde:

Vi starter med at sætte os og snakke om dine udfordringer og dine forventninger til behandlingen.

Når vi har gjort det, kommer du op og ligge på briksen. Det er her, den primære del af behandlingen foregår. Her kommer du til at ligge ca. 45 minutter, mens jeg behandler dig både på kroppens forside og bagside.

I løbet af de 45 minutter har vi en dialog, hvor du fortæller, hvad der sker i din krop, og jeg fortæller dig, hvad jeg kan mærke.

Det kan være, at vi kommer ind på så forskellige emner som motion, kost, mindfulness, stress og mange andre ting, afhængig af, hvad der rør sig i dig.

Det er nemlig dig, der er i centrum, og vi lader dine behov styre behandlingens forløb.

Det er et grundprincip i Body-SDS, at alle dele af kroppen hænger sammen, og derfor arbejder jeg altid med hele kroppen. En udfordring, der føles isoleret til ét sted, kan sagtens hænge sammen med andre dele af kroppen.

Når de 45 minutter er gået, sætter vi os igen og samler op på behandlingen og aftaler det videre forløb.

Ovenstående er i grove træk det, der kommer til at foregå, når du kommer på besøg hos mig. Vil du se det i billeder, så tag et kig på videoen i højre side af skærmen.

De fleste oplever et forbedret velvære og færre gener efter en behandling. Kroppen føles lettere og mere afslappet, og du har større overskud. Du kan naturligvis også føle lidt ømhed de steder på kroppen, hvor kroppen har været låst eller blokeret, men det fortager sig som regel hurtigt.

Jeg håber, at du har fået lyst til at prøve en Body-SDS behandling. Har du behov for mere information eller er du nysgerrig på, om jeg kan hjælpe lige netop dig, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan se mine priser her – og så booke en tid hos mig online.

Jeg håber, at vi ses.
/Toke